Sponsormogelijkheden North Sea Offshore

Voor extra zichtbaarheid

Wilt u uw bedrijf, product of dienst extra zichtbaarheid geven? North Sea Offshore is bij uitstek hét podium in de offshore industrie. Het eendaagse evenement biedt diverse opties en mogelijkheden om uw bedrijf te profileren naar medewerkers, klanten en relaties. Bekijk de mogelijkheden in het sponsordocument! Of meld u direct aan via het sponsorformulier. Dat levert uw bedrijf exposure, nieuwe medewerkers, business opportunity’s en een versteviging van uw zakelijke relaties op.

NSO Sponsormogelijkheden

Voor informatie over sponsormogelijkheden in 2018, neem contact op met Paula Mali via pma@navingo.com.

Dit zijn de sponsors van NSO 2018

Den Helder Airport is één van de grootste helikopterluchthavens van Noordwest Europa, gespecialiseerd in offshore helikopteroperaties.

http://www.denhelderairport.nl/

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen en steden van de toekomst. Ons werk leidt tot duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en toegang tot elektriciteit en schoon water. 

http://www.sweco.nl

Voor zowel uw medewerkers als uw schepen en equipment kunt u op ons een beroep doen als het gaat om het beperken van risico’s. We hebben een globaal netwerk van schade experts en de ondersteunende diensten van verzekeraars.

www.intramar.nl

In de productie van duurzame energie gaat offshore wind een steeds grotere rol van betekenis spelen. Een goede ontwikkeling voor Noord-Nederland. En het startpunt voor NNOW.

http://www.nnow.nl

Our purpose is providing unmatched helicopter services that enable our customers to reach beyond and come home safely. We are dedicated to getting our customers where they need to be, when they need to be there, anywhere in the world – safely and reliably.
Teamwork Technology ontwikkelt innovatieve producten op basis van duurzame visie. Symphony is het resultaat van 25 jaar lang innoveren, ontwerpen en produceren van oplossingen welke energie opvangt en binnen een paar jaar beschikbaar zal zijn.
Bluestream is a professional offshore and subsea company operating in the Oil, Gas & Offshore Renewable Industry, providing a wide range of topside and subsea services.

http://www.bluestreamoffshore.com

Als allround supplier van food, non-food, facilitaire- en technische producten voor de maritieme sector biedt Den Helders Stores B.V. een non-stop service. Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week garant voor een optimale service tegen de beste prijs- en kwaliteitverhouding.
http://www.denhelderstores.nl/
Met meer dan 35 jaar internationale ervaring binnen de olie- en gasindustrie en industriële markten, heeft The Onstream Group zich strategisch afgestemd met haar zakelijke partners en gelieerde ondernemingen om kosteneffectieve en operationele efficiënte oplossingen te bieden.

https://www.onstreamgroup.com

http://cargostore.com
Experienced specialist in Offshore Energy services with demonstrated history in Ships Agency, Helicopter Coordination, Warehousing and Port Logistics.
Based on Walk to Work distance at A1 locations, the single source you need.
Damen Shipyards Den Helder BV is als werf sinds 2013 onderdeel van de Damen Shiprepair & Conversion Group. De werf met locaties op Den Helder en Texel is gespecialiseerd in  zowel nieuwbouw- als reparatie van schepen in de offshore / windsector, semi-overheid, sleepvaart, visserij en baggerindustrie.

https://www.damen.com

North sea offshore

North Sea Offshore

 

North Sea Offshore is met zo’n 300 bezoekers een onmisbaar event voor bedrijven uit de olie-, gas- en windindustrie in Nederland.

North Sea Offshore haalt internationale bedrijven en meer dan 300 professionals in de mariene, maritieme en offshore sector naar Den Helder om te netwerken en kennis uit te wisselen. Waaronder meer de beslissers en influencers van de grootste en meest toonaangevende partijen uit de offshore branche. Tijdens de lunch en afsluitende netwerkborrel heeft u alle mogelijkheid tot netwerken.

north-sea-energy-gateway

FOUNDING PARTNERS:

founding partners

POWERED BY:

PRODUCENT: