Sponsormogelijkheden North Sea Offshore

Voor extra zichtbaarheid

Wilt u uw bedrijf, product of dienst extra zichtbaarheid geven? North Sea Offshore is bij uitstek hét podium in de offshore industrie. Het eendaagse evenement biedt diverse opties en mogelijkheden om uw bedrijf te profileren naar medewerkers, klanten en relaties.  Dat levert uw bedrijf exposure, nieuwe medewerkers, business opportunity’s en een versteviging van uw zakelijke relaties op.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Amber Nossent via an@navingo.com of bel +31(0)10-209 2637

 

NSO sponsorpakket | Meerdere sponsoren mogelijk € 1.500

  • Exclusieve bedrijfspresentatiewand bij het middagprogramma
  • Logo op welkomstslides van het middagprogramma
  • Logo op welkomstbord van het middagprogramma
  • Logo vermelding op www.northseaoffshore.com
  • Bedrijfsartikel op www.maritiemnieuws.nl

 

DJ | Exclusieve promotie vanaf € 850

Na het middagprogramma vindt er een netwerkborrel plaats. Sponsor de DJ voor tijdens de borrel.

 

Outdoor Exposure | Exclusieve promotie vanaf € 500

Presenteer een product bij de Kampanje, op het terrein van Willemsoord! Extra exposure voor uw producten, alle bezoekers zullen dit terrein passeren.

Dit zijn de sponsors van NSO 2019

Voor zowel uw medewerkers als uw schepen en equipment kunt u op ons een beroep doen als het gaat om het beperken van risico’s. We hebben een globaal netwerk van schade experts en de ondersteunende diensten van verzekeraars.

www.intramar.nl

Als allround supplier van food, non-food, facilitaire- en technische producten voor de maritieme sector biedt Den Helders Stores B.V. een non-stop service. Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week garant voor een optimale service tegen de beste prijs- en kwaliteitverhouding.
http://www.denhelderstores.nl/
Bluestream is a professional offshore and subsea company operating in the Oil, Gas & Offshore Renewable Industry, providing a wide range of topside and subsea services.

http://www.bluestreamoffshore.com

Experienced specialist in Offshore Energy services with demonstrated history in Ships Agency, Helicopter Coordination, Warehousing and Port Logistics.
Based on Walk to Work distance at A1 locations, the single source you need.
Den Helder is de thuishaven van de Koninklijke Marine en een knooppunt in de offshore-activiteiten op het Nederlandse deel van de Noordzee. https://www.denhelder.nl/
Oceanwide is een internationaal detacheringsbureau actief in de scheepvaart, Oil & Gas en Wind Energy sector. https://www.oceanwidecrew.com/
NOORDWEST Services & Security is een beveiligingsorganisatie die zich richt op verdere professionalisering van de werkzaamheden binnen de Nederlandse beveiligingsbranche en zich bezighoud met beveiliging, veiligheid, en dienstverlening aan bedrijven, instellingen  en particulieren. https://www.nwssecurity.nl/
North sea offshore

North Sea Offshore

 

North Sea Offshore is met zo’n 300 bezoekers een onmisbaar event voor bedrijven uit de olie-, gas- en windindustrie in Nederland.

North Sea Offshore haalt internationale bedrijven en meer dan 300 professionals in de mariene, maritieme en offshore sector naar Den Helder om te netwerken en kennis uit te wisselen. Waaronder meer de beslissers en influencers van de grootste en meest toonaangevende partijen uit de offshore branche. Tijdens de lunch en afsluitende netwerkborrel heeft u alle mogelijkheid tot netwerken.

north-sea-energy-gateway

FOUNDING PARTNERS:

founding partners

POWERED BY:

PRODUCENT: